TAPAHTUMAT

Järjestämme tapahtumia mielenkiintoisten merkityksellisen työelämän aiheiden parissa. Tapahtumissamme pääsemme syventymään asiantuntijavieraiden johdolla merkityksellisen työn teoriaan ja käytännön esimerkkeihin työelämästä.

Seuraa tapahtumatiedotustamme Facebookissa: https://www.facebook.com/MeaningfulWorkFinland

Nostoja menneistä tapahtumista:

Hyveet ja merkityksellinen työelämä

antti kylliäinen (2)

Millainen on hyvä esimies, työntekijä ja työyhteisön jäsen? Miten hyveet sopivat yhteen arvojen ja sääntöjen kanssa? Entä miten klassisten hyveiden pohjalta voidaan kehittää organisaatiokulttuureita ja miten hyveet liittyvät työn merkityksellisyyteen?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia Hyveet ja merkityksellinen työelämä -tapahtumassa, kun puhujaksi saapuu eetikko Antti Kylliäinen.

Kylliäinen pyrkii muuttamaan maailmaa hyveiden avulla. Hän on kehittänyt aristoteeliseen hyve-etiikkaan perustuvia työkaluja työyhteisöjen ja organisaatioiden käyttöön, mutta myös mm. päiväkoteihin, kouluihin, vanhusten ja vammaisten hoivapalveluihin, taloyhtiöiden arkeen sekä joukkueurheilun maailmaan. Tutustu tarkemmin Antin työhön: www.lykeion.fi

Ilmoittaudu mukaan ilmaistapahtumaan:
http://bit.ly/MWF_event_lokakuu2019

Aika: Tiistaina 29.10. klo 17.00 – 19.00
Paikka: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Merkityksellistä työelämää -aamuseminaari 12.11.

Lisätiedot tapahtumasta myöhemmin.

Meaningful Work Finland: Työn merkityksellisyys ja yrityskulttuuri feat. Panu Luukka

kansipanu

Meaningful Work Finland ry järjestää yhteistyössä Oikotie Oy:n kanssa ti 15.5. Klo 17.30-19.00

Sanomatalolla iltatilaisuuden teemalla työn merkityksellisyys ja yrityskulttuuri. Illan puhujaksi olemme saaneet Leidenschaft Oy:n yrityskulttuurimuotoilijan ja kirjailija Panu Luukan.

Panu on kirjoittanut uunituoreen kirjan ‘Yrityskulttuuri on kuningas’ ja tulee puheenvuorossaan tarjoilemaan mielenkiintoista faktaa muun muassa työntekijäkokemuksesta, yrityskulttuurin kulmakivistä sekä siitä, miten luoda merkityksellisyyttä tukeva yrityskulttuuri.

Seuraa tiedotusta ja ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Meaningful_Work_Finland_Tyon_merkityksellisyys_ja_yrityskulttuuri_feat_Panu_Luukka_3419

https://www.facebook.com/events/1168592273346326/

Psyhack -haastekilpailu

15-17.3.2019
Paikka: Terkko Health Hub
Järjestäjä: Helsinki Think Company, Unisport, Meaningful Work Finland

Toista kertaa järjestettävä PsyHack on Suomen ensimmäinen psykologian hackathon, jonka missiona on tuottaa konkreettisia ratkaisuja työelämän niin liiketaloudellisiin kuin yhteisö- ja yksilötason haasteisiin. https://thinkcompany.fi/portfolio/psyhack/

Merkityksellistä työelämää -aamiaisseminaari

Tiistaina 2.4.2019 klo 8.30-11.00
Paikka: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Järjestäjä: Oikotie Työpaikat ja Meaningful Work Finland ry

Työn merkityksellisyys on ajankohtainen ja tärkeä teema muuttuvan työelämän myllerryksessä. Tutkimusten mukaan ihmiset haluavat työltään paljon muutakin kuin palkkaa: arvojen kohtaamista, inhimillisyyttä ja merkityksellisyyden kokemusta. Erityisesti nuoret haluavat tehdä merkityksellistä työtä joka vastaa omaa arvomaailmaa. Merkityksellistä työelämää- seminaari kokoaa parhaat alan asiantuntijat ja mielenkiintoiset esimerkit yhteen. Tule ja inspiroidu kanssamme!

Ohjelma

8.30 Aamiainen

9.00 Tervetuloa tilaisuuteen, Joonas Pihlajamaa, johtaja, Oikotie Työpaikat

9.10 Miten johtotason vuorovaikutustaidot vaikuttavat koko yrityskulttuuriin ja miten pienillä teoilla voi olla suurikin merkitys. Kuuntelu on yksi vuorovaikutustaitojen tärkeimmistä taidoista ja se on kaikkien opittavissa.
Petra Alijärvi, In-house coach Nordcheck

9.30 Mikä luo merkitystä nuorelle kaupan alalla aloittavalle nuorelle? Miten S-ryhmässä on tutkittu oman henkilöstön työn merkityksellisyyden kokemusta?
Ira Kuivalainen, SOK HR-ketjuohjaus, S-ryhmä

10.00 Miten HR:n ja esimiehen roolista käsin voi kasvattaa yksittäisten työntekijöiden työn merkityksellisyyden kokemusta? Itsensä johtaminen näyttäytyy yhtenä keskeisenä merkityksellisyyden tunteen kasvattajana. Miten itsensä johtamista mahdollistetaan tämän päivän organisaatioista?
Hanna Poskiparta, valmentaja, coach, työpsykologi Novetos

10.20 Q&A – mitä olet aina halunnut tietää työn merkityksellisyydestä
Jaakko Sahimaa, organisaatiopsykologi Terveystalo, Meaningful Work Finland ry

Meaningful Work Finland: Miten merkitystä johdetaan?

Meaningful Work Finland ry:n syksy lähtee liikkeelle brainstorming-tilaisuuden muodossa Sanomatalolla ti 25.9. klo 17-19. Tilaisuuden teemana on ”Miten johtaa merkitystä?”. Brainstorming-tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten merkityksellisyyden kokemusta voidaan organisaatioissa johtaa ja tuoda paremmin esille.

Illan aikana keskustellaan myös Meaningful Work Finland ry:n toiminnan suuntaviivoista syksyllä 2018 ja vuonna 2019.

Ilmoittaudu mukaan tämän Facebook-eventin kautta. Muuta ilmoittautumista ei vaadita! Saapuessasi tapahtumaan, ilmoittaudu Sanoman aulapalvelussa.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oikotien kanssa.

Meaningful Work Finland ry:n avajaiset

MEANINGFUL WORK FINLAND RY:N TOIMINTA STARTTAA!

Yhdistyksen tavoitteena on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä merkityksellisempää niin yksilö-, organisaatio- kuin yhteiskunnallisellakin tasolla. Meaningful Work Finlandin avoin avajaistilaisuus järjestetään tiistaina 5.6.2018 klo 17-19 Helsingin keskustassa Sanomatalolla

Tilaisuuden tarkoituksena on julkistaa suuntaviivoja yhdistyksen toiminnasta ja tavoitteista sekä pyrkiä aktivoimaan halukkaita mukaan yhdistyksen toimintaan tekemään suomalaisesta työelämästä entistä merkityksellisempää.

Ilmoittaudu siis mukaan avajaistilaisuuteen kuulemaan lisää suunnitelmistamme ja osallistumaan itse merkityksellisemmän työelämän rakentamiseen kanssamme.