TAPAHTUMAT

Meaningful Work Finland: Työn merkityksellisyys ja yrityskulttuuri feat. Panu Luukka

kansipanu

Meaningful Work Finland ry järjestää yhteistyössä Oikotie Oy:n kanssa ti 15.5. Klo 17.30-19.00

Sanomatalolla iltatilaisuuden teemalla työn merkityksellisyys ja yrityskulttuuri. Illan puhujaksi olemme saaneet Leidenschaft Oy:n yrityskulttuurimuotoilijan ja kirjailija Panu Luukan.

Panu on kirjoittanut uunituoreen kirjan ‘Yrityskulttuuri on kuningas’ ja tulee puheenvuorossaan tarjoilemaan mielenkiintoista faktaa muun muassa työntekijäkokemuksesta, yrityskulttuurin kulmakivistä sekä siitä, miten luoda merkityksellisyyttä tukeva yrityskulttuuri.

Seuraa tiedotusta ja ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Meaningful_Work_Finland_Tyon_merkityksellisyys_ja_yrityskulttuuri_feat_Panu_Luukka_3419

https://www.facebook.com/events/1168592273346326/

Psyhack -haastekilpailu

15-17.3.2019
Paikka: Terkko Health Hub
Järjestäjä: Helsinki Think Company, Unisport, Meaningful Work Finland

Toista kertaa järjestettävä PsyHack on Suomen ensimmäinen psykologian hackathon, jonka missiona on tuottaa konkreettisia ratkaisuja työelämän niin liiketaloudellisiin kuin yhteisö- ja yksilötason haasteisiin.

PsyHack

Merkityksellistä työelämää -aamiaisseminaari

Tiistaina 2.4.2019 klo 8.30-11.00
Paikka: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Järjestäjä: Oikotie Työpaikat ja Meaningful Work Finland ry

Työn merkityksellisyys on ajankohtainen ja tärkeä teema muuttuvan työelämän myllerryksessä. Tutkimusten mukaan ihmiset haluavat työltään paljon muutakin kuin palkkaa: arvojen kohtaamista, inhimillisyyttä ja merkityksellisyyden kokemusta. Erityisesti nuoret haluavat tehdä merkityksellistä työtä joka vastaa omaa arvomaailmaa. Merkityksellistä työelämää- seminaari kokoaa parhaat alan asiantuntijat ja mielenkiintoiset esimerkit yhteen. Tule ja inspiroidu kanssamme!

Ohjelma

8.30 Aamiainen

9.00 Tervetuloa tilaisuuteen, Joonas Pihlajamaa, johtaja, Oikotie Työpaikat

9.10 Miten johtotason vuorovaikutustaidot vaikuttavat koko yrityskulttuuriin ja miten pienillä teoilla voi olla suurikin merkitys. Kuuntelu on yksi vuorovaikutustaitojen tärkeimmistä taidoista ja se on kaikkien opittavissa.
Petra Alijärvi, In-house coach Nordcheck

9.30 Mikä luo merkitystä nuorelle kaupan alalla aloittavalle nuorelle? Miten S-ryhmässä on tutkittu oman henkilöstön työn merkityksellisyyden kokemusta?
Ira Kuivalainen, SOK HR-ketjuohjaus, S-ryhmä

10.00 Miten HR:n ja esimiehen roolista käsin voi kasvattaa yksittäisten työntekijöiden työn merkityksellisyyden kokemusta? Itsensä johtaminen näyttäytyy yhtenä keskeisenä merkityksellisyyden tunteen kasvattajana. Miten itsensä johtamista mahdollistetaan tämän päivän organisaatioista?
Hanna Poskiparta, valmentaja, coach, työpsykologi Novetos

10.20 Q&A – mitä olet aina halunnut tietää työn merkityksellisyydestä
Jaakko Sahimaa, organisaatiopsykologi Terveystalo, Meaningful Work Finland ry

Mainokset